OP WERKDAGEN VOOR 17.00 BESTELD = MORGEN IN HUIS
R4 Kaart


Formatteren

Formatteren

Elke R4 kaart heeft zijn eigen software. Elke R4 kaart heeft zijn eigen software welke wij hier beneden aanbieden. Voordat u aan de installatie van de juiste software begint dient u uw micro sd geheugenkaart te formatteren. Het formatteren dient te gebeuren in het FAT.32 formaat. U koppelt de micro sd geheugenkaart met behulp van de meegeleverde USB adapter of de meegeleverde SD adapter aan uw pc. Uw micro sd geheugenkaart verschijnt als verwisselbare schijf in beeld.
 


Kies voor de optie "Map en bestanden weergeven". De micro sd geheugenkaart verschijnt nu in een apart venster in beeld. Selecteer de verwisselbare schijf door eenmaal met uw linker muisknop op de verwisselbare schijf te klikken. Nadat u de verwisselbare schijf heeft geselecteerd klikt u met de rechtermuisknop. Er verschijnt een menu. Selecteer de optie "Formatteren" door eenmaal met uw linker muisknop te klikken.
 


Er verschijnt een nieuw menu in beeld. Selecteer in het drop down menu het volgende bestandssysteem: FAT.32. Hierna vinkt u de optie snelformatteren aan. Tenslotte klikt u op "Starten" links onderin het menu. Na een waarschuwing zal uw computer de micro sd geheugenkaart gaan formatteren. Na het formatteren kunt u beginnen aan de installatie van de software voor uw R4 kaart.
 


Na het formatteren kunt u beginnen aan de installatie van de juiste software op uw micro sd geheugenkaart. Wij bieden de software gecomprimeerd aan. Gecomprimeerde bestanden nemen minder opslagruimte in beslag en kunnen dus sneller worden gedownload dan niet-gecomprimeerde bestanden. Om de gecomprimeerde bestanden uit te kunnen pakken heeft u het programma WinRar nodig. Beschikt u nog niet over het programma dan kunt u het HIER gratis downloaden. Heeft u de micro sd geheugenkaart geformatteerd en beschikt u over WinRar? Ja?! Dan kunt u nu beginnen met het installeren van de juiste firmware.
 


Bestellen & Betalen
Klantenservice
Betaalmogelijkheden
Levering
Ondersteuning
Handleiding

Template by Templatemonster

Website Security Test