OP WERKDAGEN VOOR 17.00 BESTELD = MORGEN IN HUIS
R4 Kaart


R4i Gold Software

R4i Gold 3DS Software Installatie


U heeft zojuist uw micro sd geheugenkaart FAT.32 geformatteerd en u beschikt over WinRar. U kunt nu beginnen met de installatie van de software voor de R4i Gold 3DS op uw micro sd geheugenkaart. Open de geheugenkaart als verwisselbare schijf in een nieuw venster.

Klik hier om de software te downloaden. Kies (in Internet Explorer) voor "Openen". Er verschijnt een WinRar scherm waarin u gevraagd wordt de software te openen of te downloaden. Kies voor de optie "Openen met WinRAR". Uw computer begint met het downloaden van de software bestanden.
 


Na het downloaden verschijnt een nieuw WinRar scherm met daarin de benodigde software. Voor de R4i Gold 3DS heeft u twee mappen en één .DAT bestand nodig. Selecteer deze drie items en sleep deze naar het venster van de micro sd geheugenkaart (verwisselbare schijf). Uw computer zal de gedownloade software naar uw micro sd geheugenkaart kopiëren.
 


Na het succesvol kopiëren van de software naar uw micro sd geheugenkaart is de juiste software geïnstalleerd en kunt u gebruik maken van uw R4i Gold 3DS. De R4i Gold 3DS kan maximaal 32 GB aan geheugen aan. Uw eigen mediabestanden kunt u in de map "Plaats hier uw bestanden plaatsen". Wanneer de software correct geïnstalleerd is ziet de root van uw micro sd geheugenkaart er als volgt uit.
 


Koppel de micro sd geheugenkaart los van uw computer. Plaats de micro sd geheugenkaart in uw R4i 3ds Gold. Plaats de R4i 3ds Gold in het SLOT-1 van uw Nintendo DS of Nintendo DS Lite en u kunt gebruik maken van de R4i 3ds Gold.


Bestellen & Betalen
Klantenservice
Betaalmogelijkheden
Levering
Ondersteuning
Handleiding

Template by Templatemonster

Website Security Test