OP WERKDAGEN VOOR 17.00 BESTELD = MORGEN IN HUIS
R4 Kaart


M3 Real Software

M3 DS Real Software Installatie

U heeft zojuist uw micro sd geheugenkaart FAT.32 geformatteerd en u beschikt over WinRar. U kunt nu beginnen met de installatie van de software voor de M3DS Real op uw micro sd geheugenkaart. Open de geheugenkaart als verwisselbare schijf in een nieuw venster.
 


Klik hier om de software te downloaden.
 


Na het downloaden verschijnt een nieuw WinRar scherm met daarin de gecomprimeerde software bestanden. Voor de M3DS Real heeft u twee software bestanden nodig. Beide bestanden zijn bestandsmappen. Selecteer de twee bestanden en sleep deze naar het venster van de micro sd geheugenkaart (verwisselbare schijf). Uw computer zal de gedownloade software bestanden naar uw micro sd geheugenkaart kopiëren.
 


Na het succesvol kopiëren van de twee software bestanden naar uw micro sd geheugenkaart is de juiste software geïnstalleerd en kunt u gebruik maken van uw M3Ds Real. De M3DS Real kan maximaal 32GB aan geheugen aan. Uw eigen mediabestanden kunt u in de map "Plaats hier uw bestanden" plaatsen. Wanneer de software correct geïnstalleerd is ziet de root van uw micro sd geheugenkaart er als volgt uit.
 


Koppel de micro sd geheugenkaart los van uw computer. Plaats de micro sd geheugenkaart links in uw M3DS Real en wacht tot u een klik hoort. Wilt u de micro sd geheugenkaart verwijderen? Drukt u de micro sd geheugenkaart nogmaals in tot u weer een klik hoort. De micro sd geheugenkaart komt nu uit zichzelf los van de M3DS Real en u kunt de geheugenkaart nu zonder problemen verwijderen. Plaats de M3DS Real in het SLOT-1 van uw Nintendo DS of Nintendo DS Lite en u kunt gebruik maken van de M3DS Real.


Bestellen & Betalen
Klantenservice
Betaalmogelijkheden
Levering
Ondersteuning
Handleiding

Template by Templatemonster

Website Security Test