OP WERKDAGEN VOOR 17.00 BESTELD = MORGEN IN HUIS
R4 Kaart


R4 DS Software

R4 DS Software Installatie

U heeft zojuist uw micro sd geheugenkaart FAT.32 geformatteerd en u beschikt over WinRar. U kunt nu beginnen met de installatie van de software voor de R4DS (R4 Kaart) op uw micro sd geheugenkaart. Open de geheugenkaart als verwisselbare schijf in een nieuw venster.
 


Klik hier om de software te downloaden.


Na het downloaden verschijnt een nieuw WinRar scherm met daarin de gecomprimeerde software bestanden. Voor de R4DS (R4 kaart) heeft u 3 software bestanden nodig. Twee mappen en één .DAT bestand. Selecteer de drie bestanden en sleep deze naar het venster van de micro sd geheugenkaart (verwisselbare schijf). Uw computer zal de gedownloade software bestanden naar uw micro sd geheugenkaart kopiëren.
 


Na het succesvol kopiëren van de drie software bestanden naar uw micro sd geheugenkaart is de juiste software geïnstalleerd en kunt u gebruik maken van uw R4DS (R4 kaart). Houdt u er wel rekening mee dat de R4DS maximaal 2GB aan geheugen aankan. Uw eigen mediabestanden kunt u in de map "Plaats hier uw bestanden plaatsen". Wanneer de software correct geïnstalleerd is ziet de root van uw micro sd geheugenkaart er als volgt uit.
 


Koppel de micro sd geheugenkaart los van uw computer. Plaats de micro sd geheugenkaart in uw R4DS (R4 kaart). Plaats de R4DS (R4 kaart) in het SLOT-1 van uw Nintendo DS of Nintendo DS Lite en u kunt gebruik maken van de R4DS.


Bestellen & Betalen
Klantenservice
Betaalmogelijkheden
Levering
Ondersteuning
Handleiding

Template by Templatemonster

Website Security Test