OP WERKDAGEN VOOR 17.00 BESTELD = MORGEN IN HUIS
R4 Kaart


R4i White Software

R4i SDHC White Software Installatie

U heeft zojuist uw micro sd geheugenkaart FAT.32 geformatteerd en u beschikt over WinRar. U kunt nu beginnen met de installatie van de software voor de R4i SDHC White op uw micro sd geheugenkaart. Open de geheugenkaart als verwisselbare schijf in een nieuw venster.
 


Klik hier om de software te downloaden.
 


Na het downloaden verschijnt een nieuw WinRar scherm met daarin de gecomprimeerde software bestanden. Selecteer de bestanden en sleep deze naar het venster van de micro sd geheugenkaart (verwisselbare schijf). Uw computer zal de gedownloade software bestanden naar uw micro sd geheugenkaart kopiëren.
 


Na het succesvol kopiëren van de software bestanden naar uw micro sd geheugenkaart is de juiste software geïnstalleerd en kunt u gebruik maken van uw R4i SDHC White. De R4i SDHC White kan maximaal 32 GB aan geheugen aan. Uw eigen mediabestanden kunt u in de map "Plaats hier uw bestanden plaatsen". Wanneer de software correct geïnstalleerd is ziet de root van uw micro sd geheugenkaart er als volgt uit.
 


Koppel de micro sd geheugenkaart los van uw computer. Plaats de micro sd geheugenkaart in uw R4i SDHC White. Plaats de R4i SDHC White in het SLOT-1 van uw Nintendo console en u kunt gebruik maken van de R4i SDHC White.


Bestellen & Betalen
Klantenservice
Betaalmogelijkheden
Levering
Ondersteuning
Handleiding

Template by Templatemonster

Website Security Test